ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντένμον: «Ανυπομονούμε για το ντέρμπι στο ΣΕΦ»

Ο Μάρκους Ντένμον αποκάλυψε ότι το αποψινό ματς (19:30) με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε τη... βάση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, ενώ ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να έρθει ένα ακόμη «διπλό» στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου.

Ντένμον: «Ανυπομονούμε για το ντέρμπι στο ΣΕΦ»

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μάρκους Ντένμον στη «Real News»:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το ματς, αφού πρόκειται για τον κυριότερο αντίπαλό μας στο πρωτάθλημα και προφανώς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντί του, δίνοντας όλη μας την ενέργεια στο παρκέ. Το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές δεν πρέπει να μας απορποσανατολίσει. Το ζητούμενο είναι να μη χάσουμε λεπτό το καθαρό μυαλό και τη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Για να είμαι ειλικρινής, από την αρχή της προετοιμασίας κιόλας έχουμε κάνει focus στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με σκοπό, όταν ξεκινήσει, να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι.

Φυσικά και χρειάζονται αφοσίωση και πιστή εφαρμογή στα συστήματα που θα κληθούμε να εκτελέσουμε, μα πάνω από όλα καρδιά, αποφασιστικότητα και πνεύμα νικητή. Θα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα μας εμπνεύσει για ακόμη πιο πειστικές εμφανίσεις στο μέλλον»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...