ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα για Επιτροπή Σωτηρίας;

Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου.

Ζέκα για Επιτροπή Σωτηρίας;

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εντείνει τις προσπάθειές του για την συγκρότηση της Επιτροπής Σωτηρίας, η οποία θα αναλάβει να βάλει μπρος το σχέδιο για την επιβίωση του συλλόγου, τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς παλαίμαχους «αστέρες» του «τριφυλλιού», ενώ όπως αναφέρει η «Live Sport», ανάμεσα στους υποψηφίους της… λίστας Κωνσταντίνου είναι και ο Κάρλος Ζέκα.

Το όνομα του Ζέκα φιγουράρει μεταξύ άλλων σημαινόντων ονομάτων, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο βατή δεν μπορεί να λογίζεται, καθώς, ακόμα κι αν ο διεθνής ποδοσφαιριστής πει το «ναι» σε ενδεχόμενη πρόταση από τον Κωνσταντίνου, τότε θα πρέπει να εξεταστεί το πως μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια, όντας εν ενεργεία παίκτης, σε σύλλογο του εξωτερικού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.