ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποκαλυπτικός Ζέκα: «Στεναχωριέμαι και… προσεύχομαι για τον Παναθηναϊκό»

Συναντήσαμε τον Κάρλος Ζέκα έξω από το ΓΣΠ της Λευκωσίας και μιλήσαμε μαζί του για τον Παναθηναϊκό, την κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος, την Εθνική ομάδα και το ξεκίνημά του στην Κοπεγχάγη.

Αποκαλυπτικός Ζέκα: «Στεναχωριέμαι και... προσεύχομαι για τον Παναθηναϊκό»

Έφυγε από τον Παναθηναϊκό λίγο πριν το μεγάλο… κραχ. Λίγες μέρες πριν ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοινώσει ότι σταματάει τη χρηματοδότηση στην ομάδα. Τα χρήματα από τη μεταγραφή του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη σίγουρα θα βοηθήσουν για να κλείσουν κάποιες… τρύπες, αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά. Για την ακρίβεια, είναι ελάχιστα μπροστά στον Γολγοθά που έχει να περάσει ο Παναθηναϊκός.

Ο πρώην αρχηγός των “πράσινων” συνεχίζει να βλέπει την ομάδα που αγαπάει, όπως μας είπε. Να μιλάει με πρώην συμπαίκτες του, να διαβάζει και να ακούει τι συμβαίνει. Και στεναχωριέται.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.699 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.