ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η εφορία το «αγκάθι» της υπόθεσης Ταυλαρίδη

Για να αποσυρθεί η προσφυγή του Ταυλαρίδη, θα πρέπει να βρεθεί λύση στην αποπληρωμή της εφορίας.

Η εφορία το «αγκάθι» της υπόθεσης Ταυλαρίδη

Ο Στάθης Ταυλαρίδης δέχθηκε μεν την πρόταση των «πρασίνων» για την αποπληρωμή του ποσού που του οφείλεται (10.000 ευρώ άμεσα, 10.000 ευρώ μετά το ματς με τη Λάρισα και 20.000 μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), ωστόσο εάν δεν λυθεί το ζήτημα της εφορίας, τότε η υπόθεση δεν θα λήξει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο Ταυλαρίδης έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να του επιστραφούν τα χρήματα που πλήρωσε ο ίδιος στην εφορία (70.000 ευρώ), διαφορετικά δεν θα αποσύρει την προσφυγή του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση στο θέμα, παλεύοντάς το μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να μην επικυρωθεί το απευκταίο σενάριο, αυτό της αφαίρεσης βαθμών, ως ποινή στην προσφυγή του Ταυλαρίδη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.990 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.