ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: «Αυτοί οι πέντε είναι οι ηγέτες μας…»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στον φετινό Παναθηναϊκό αλλά και στο ζήτημα με την Καταλονία.

Πασκουάλ: «Αυτοί οι πέντε είναι οι ηγέτες μας...»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Mundo Deportivo»:

«Δούλεψα για 12,5 χρόνια εδώ. Το “Παλάου” ήταν πάντα το σπίτι μου και θα είναι πάντα ξεχωριστό να γυρνάω σε αυτό. Είμαι χαρούμενος με την απόφαση της Μπαρτσελόνα να τον υπογράψει. Είναι σίγουρος ότι θα γράψει ιστορία και θα τα πάει πολύ καλά. Η ομάδα του έχει ποιότητα και αθλητικά προσόντα. Μπορεί να παίξει και αμυνα και επίθεση. Έχει μία από τις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Φενέρμπαχτσε, την Ρεάλ και την Χίμκι. Ναι, και την Χίμκι, που ξόδεψε πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ, όπως η ΤΣΣΚΑ».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην ομάδα του δήλωσε: «Θα είμαστε σκληροί. Θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν, αν και το ματς με την Μπαρτσελόνα γίνεται πολύ νωρίς στη σεζόν. Αν οι πέντε παίκτες που είναι οι ηγέτες μας θεωρητικά, δηλαδή ο Καλάθης, ο Ρίβερς, ο Λοτζέσκι, ο Γκιστ και ο Σίνγκλετον δεν έχουν τραυματισμούς και οι υπόλοιποι είναι ανταγωνιστικοί, τότε θα είναι δύσκολο θα κάθε αντίπαλο να μας νικήσει».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πασκουάλ σχολίασε και τον… πόλεμο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, λέγοντας: «Αυτό που είναι τώρα στο τραπέζι είναι απίθανο, πιστεύω πως δεν θα γίνει. Δεν γίνεται να πετάς την μπάλα στους παίκτες και να πρέπει εκείνοι να αποφασίσουν. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι η Ένωση Ευρωπαίων παικτών δεν έχει την ίδια δύναμη με το παρελθόν, γιατί πολλοί πηγαίνουν στο ΝΒΑ. Πριν από λίγα χρόνια δεν γινόταν να σταματήσουν τον Γιασικεβίτσιους, τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη και τον Χριάπα και να τους πουν: “Λοιπόν, κύριοι, διορθώστε το ή δεν παίζετε”. Μία από τις λίγες λύσεις που βλέπω είναι να σταθούν στα πόδια τους οι παίκτες», ενώ για τις εξελίξεις στην Καταλονία τόνισε:

«Βλέπω τα πάντα ως τρίτος κάθε μέρα. Στην Ελλάδα, επίσης, παρακολουθούν τι γίνεται με πληροφορίες που γίνονται γνωστές για το θέμα της Καταλονίας. Υπάρχουν στιγμές ανησυχίας, φόβου, στιγμές που σκέφτεσαι πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Ελπίζω πως μέσω διαλόγου θα βρούμε μια λύση και ο κόσμος δεν θα υποφέρει. Είναι η πατρίδα μου και ανησυχώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...