ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: «Πρέπει να είμαστε περισσότερο… πεινασμένοι από αυτούς»

Τι δήλωσε ο Κρις Σίνγκλετον για την αυριανή αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα.

Σίνγκλετον: «Πρέπει να είμαστε περισσότερο... πεινασμένοι από αυτούς»

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μας στη Euroleague γι’ αυτή τη σεζόν. Η Μπαρτσελόνα είναι μια νέα ομάδα που έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, όπως και εμείς. Περιμένω να γίνει μια σκληρή μάχη».

Είναι ένα νέο ξεκίνημα για όλες τις ομάδες. Όλες είναι… πεινασμένες για νίκες. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στη Euroleague. Αν αυτοί είναι… πεινασμένοι, εμείς πρέπει να είμαστε περισσότερο. Όπως προανέφερα αυτοί έκαναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με την περσινή σεζόν σε κομμάτια-“κλειδιά” και νομίζω πως θα είναι ένα σκληρό ματς».

Οι περισσότεροι από τους νέους παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν κρατήσει τα χαρακτηριστικά τους και προφανώς το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να παίξουν μπάσκετ ως ομάδα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 36.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα Euroleague οπότε ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά αυτή τη στιγμή καθώς θα αγωνιστούμε σε ένα πιο καυτό περιβάλλον απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσος κόσμος θα βρίσκεται εκεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να προστατεύσουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...