ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κολοβέτσιος: «Ολα όσα ακούγονται μας έχουν συσπειρώσει»

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και το κλίμα στην ομάδα μίλησε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Κολοβέτσιος: «Ολα όσα ακούγονται μας έχουν συσπειρώσει»

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr:

Για το ντεμπούτο με την ΑΕΛ κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο για την ΑΕΛ, ήταν εκτός όλοι οι στόπερ και έπρεπε εγώ να μπω. Τότε προπονητής ήταν ο Παπακώστας. Με τον Παναθηναϊκό αντίπαλο ήταν φανταστική εμπειρία».

Για το πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια: «Εγώ αυτό που εισπράττω καθημερινά είναι ότι όλα τα παιδιά έχουμε καλό κλίμα. Όλα όσα ακούγονται μας έχουν συσπειρώσει. Ήρθαν αρκετά καινούργια παιδιά και προσπαθούμε να δέσουμε και να παρουσιάσουμε στο γήπεδο αυτά που μπορούμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν αισθάνονται οι παίκτες ανασφάλεια: «Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να αισθανόμαστε ανασφάλεια. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και θέλω να πιστεύω ότι κάποιος θα βρεθεί να αναλάβει τις ευθύνες. Εμείς όμως προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το ματς με τον ΠΑΣ και την παρουσία του κόσμου: «Ασφαλώς, ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου, καταλάβαμε ότι ο κόσμος δεν θα αφήσει ποτέ την ομάδα μόνη. Τον περιμένουμε και την Δευτέρα να μας βοηθήσει. Μας έχει συσπειρώσει πολύ όλο αυτό».

Για το πόσο βοήθησε η διακοπή: «Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Όπως είπα στα αγωνιστικά πρέπει να είμαστε εκεί. Είδα σημάδια βελτίωσης στην διακοπή και υπάρχει όρεξη για δουλειά. Θα βγάλουμε ανάλογο πρόσωπο με τον ΠΑΣ».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Θεωρώ πως εξαρτάται από εμάς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Η ΑΕΛ είναι σκληροτράχηλη άμυνα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα».

Για το τι μπορεί να λείπει από την άμυνα: «Είναι θέμα χημείας. Ο Ζέκα ήταν η ραχοκοκαλιά της ομάδας, όμως πιστεύω ότι μέσα από την χημεία θα βελτιωθεί και αυτό».

Για το που μπορεί να παίξει: «Στην άμυνα όπου μου ζητηθεί. Αμυντικό χαφ δεν έχω παίξει ακόμα».

Για την διαφορά εντός και εκτός έδρας: «Χάσαμε πόντους δίχως λόγο. Ήταν σημαντική η νίκη με τον ΠΑΣ βαθμολογικά και ψυχολογικά. Πρέπει να αποκτήσουμε μία ταυτότητα και να πηγαίνουμε σε κάθε έδρα για την νίκη».

Για την μεταγραφή του από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό και αν πέρασε από του μυαλό του το αν έκανε λάθος: «Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Πήρα μία απόφαση και πρέπει να την υποστηρίξω 100%».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.