ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαφές μήνυμα Ουζουνίδη στους οπαδούς!

Τι ζήτησε ο Έλληνας τεχνικός από τον κόσμο της ομάδας!

Σαφές μήνυμα Ουζουνίδη στους οπαδούς!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια novasports και μίλησε για τη δύναμη του κόσμου του τριφυλλιού και πως μπορεί να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη και την υποστήριξη στην ομάδα, να είναι και τόσο κόσμια όπως ήταν με τον ΠΑΣ στο γήπεδο. Είναι και κάτι που πρέπει να το πούμε, ακολουθούν δύσκολα ματς, ντέρμπι και θέλουμε τον κόσμο. Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο τιμωρίας θέλουμε την ίδια στήριξη, με τον ίδιο κόσμιο τρόπο όπως έκαναν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...