ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλάθης: «Φταίω και εγώ, απαράδεκτο το να δέχεσαι 98 πόντους»

Ο Νικ Καλάθης έκανε την αυτοκριτική του για την απόδοση του Παναθηναϊκού στην άμυνα και τη συνολική εικόνα της ομάδας, στη βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα.

Καλάθης: «Φταίω και εγώ, απαράδεκτο το να δέχεσαι 98 πόντους»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη στην κάμερα της Nova:

«Δεν παίξαμε άμυνα, όπως θα έπρεπε. Όταν τρως 98 πόντους, δεν μπορείς να πεις πολλά. Η εικόνα που δείξαμε σήμερα δεν ήταν αντιπροσωπευτική του εαυτού μας. Πολλά αρχίζουν από εμένα, από την πίεσή μου στην μπάλα. Δεν ήμουν όσο επιθετικός θα έπρεπε για να δώσω ρυθμό και στην ομάδα μου, οπότε φταίω κι εγώ. Υπήρχαν όμως πολλά λάθη στην άμυνα που δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε τόσο εύκολους πόντους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...