ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Άλλη χώρα: 15 αδιανόητες φώτο της Ελλάδας πριν 60 χρόνια (Pics)

Αθήνα, Πειραιάς, Ηράκλειο, Τρίπολη, Καβάλα... Θα πάθετε πλάκα!

Άλλη χώρα: 15 αδιανόητες φώτο της Ελλάδας πριν 60 χρόνια (Pics)

Είναι η πιο «νοσταλγική» και μια από τις πιο δημοφιλείς (συγκριτικά με το χρόνο λειτουργίας της) σελίδες στο Facebook. Το όνομά της «konserva – vintage culture». Μια, σε ελεύθερη μετάφραση, ψηφιακή χρονομηχανή, που προβάλλει αποκλειστικά φωτογραφίες ρετρό από την Ελλάδα των 50s, 60s και 70s. Οι περισσότερες αφορούν την εικόνα των ελληνικών πόλεων εκείνα τα χρόνια (ιδίως της Αθήνας).

Ο αναγνώστης που θα περιηγηθεί στην υπέροχη αυτή σελίδα θα βρει επίσης συμβολικά αντικείμενα και πρόσωπα της εποχής. Και φωτογραφίες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, όπως ήταν πολλά χρόνια πριν! Δείτε, υπέροχες, νοσταλγικές φωτογραφίες της Αθήνας, του Πειραιά και των άλλων περιοχών της χώρας…

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE