ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έκρυψαν τον Βλαχοδήμο σε τρία ξενοδοχεία»

Διαβάστε το φοβερό παρασκήνιο που αποκάλυψε πορτογαλική εφημερίδα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

«Έκρυψαν τον Βλαχοδήμο σε τρία ξενοδοχεία»

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μετέβη στην Πορτογαλία προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη Μπενφίκα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 23χρονος πορτιέρο έζησε σκηνικά… ταινιών δράσης, κατά το διάστημα της παραμονής του στη Λισαβόνα!

Όπως αποκαλύπτει η «Record», η πρόθεση των «αετών» ήταν να διατηρήσουν ένα κλίμα εχεμύθειας, αν όχι μυστικοπάθειας, αναφορικά με το κλείσιμο της μεταγραφής, υποχρεώνοντας τον «Όντι» να αλλάξει τρία ξενοδοχεία, ούτως ώστε να μη γίνει αντιληπτός από τους Πορτογάλους δημοσιογράφους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.432 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.