ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μολέδο: «Ευτυχισμένος εδώ, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα…»

Ο Ροντρίγκο Μολέδο μίλησε για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εξαρτάται από τον ίδιο.

Μολέδο: «Ευτυχισμένος εδώ, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροντρίγκο Μολέδο στο novasports.gr:

«Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση, όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο δυνατά και σκληρά, με στoχο να αποδεικνύουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Η ομάδα κοιτάει πάντοτε να κάνει το καλύτερο. Εμείς κοιτάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να αγωνιζόμαστε για τη φανέλα του Παναθηναϊκού και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για το ματς με τη Λάρισα: «Η ομάδα μας πάλεψε, τα έδωσε όλα και πέτυχε μια μεγάλη νίκη στον αγώνα με τα Γιάννινα. Βεβαίως, είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είχαμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας και ακριβώς αυτή την στήριξη θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε, ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας, ο οποίος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζουμε πάντα στο καλύτερο. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν κάτι το θετικό, γιατί μας επέτρεψε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Σε αυτό το διάστημα βελτιωθήκαμε στη φυσική και τεχνική μας κατάσταση, με στόχο να κερδίζουμε τους αγώνες».

Για το γεγονός ότι πλέον είναι στο team των αρχηγών: «Θεωρώ ότι ήταν μια απόφαση του προπονητή μας, του κ. Ουζουνίδη. Με ρώτησε κι εμένα, όπως και τους συμπαίκτες μου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και απάντησα θετικά. Ευχαριστώ γι’ αυτή την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και γνωρίζω ότι είναι σημαντική η θέση του αρχηγού. Ειδικά σε μια ομάδα, όπου υπάρχουν πολλοί ξένοι παίκτες και ποδοσφαιριστές από τη Νότιο Αμερική. Ο στόχος είναι ο αρχηγός να είναι αρχηγός και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ώστε να κάνει το καλύτερο και να βοηθά με τον τρόπο του, όσο το δυνατόν περισσότερο».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 73.598 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Αυτό που προέχει είναι να σκεφτούμε τα παιχνίδια και το πρωτάθλημα. Βεβαίως, όπως γνωρίζετε περνάμε μια περίοδο δύσκολη. Αναφορικά με την ερώτηση σας, δεν είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από εμένα. Θέλω να πω και πάλι, ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που με έχουν υποδεχθεί και με περιβάλλουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Είναι ευχαρίστηση μου να βρίσκομαι εδώ, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμένα».

Για το αν θα αγωνιζόταν  σε έναν από τους μεγάλους αντίπαλους του Παναθηναϊκού: «Αυτό δεν είναι ένα θέμα, το οποίο μπορούμε να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Σε μια ομάδα που αγαπώ και μια ομάδα την οποία σέβομαι. Όπως είπα και πιο πριν, δεν είναι κάτι, το οποίο εξαρτάται από εμένα. Είναι κάτι που εξαρτάται και από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και από τον εκπρόσωπο μου. Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και θα δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν τι θα γίνει στο μέλλον. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και επαναλαμβάνω ότι δεν είναι κάτι, το οποίο εξαρτάται από εμένα».

Για τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Παναθηναϊκού πριν το ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ιστορία, η οποία έχει περάσει. Ξέρετε πολύ καλά, ότι πάντοτε ήμουν και είμαι δίπλα στην ομάδα μου. Αναφορικά με εκείνο το συμβάν, πρέπει να πω ότι γράφτηκαν πάρα πολλά πράγματα τα οποία ήταν ψευδή και δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Δεν είχα μιλήσει τότε και δεν με είχε ρωτήσει άλλωστε και κάποιος σχετικά, αλλά δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο σίριαλ εις βάρος μου και αυτά που γράφτηκαν δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Θα σας θυμίσω, ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ είχα τραυματιστεί. Είχα δεχθεί μια αγκωνιά και θα θυμάστε ότι από τότε έπαιζα με μια μάσκα και δεν αισθανόμουν καλά. Είχα πρόβλημα και ήταν κάτι που συζήτησα και το ανέφερα στον προπονητικό μου και το τεχνικό σταφ. Επίσης, πρέπει να σας πω, ότι κατόπιν στη Βραζιλία, χειρουργήθηκα στη μύτη εξαιτίας εκείνου του χτυπήματος. Ουσιαστικά ήταν απλά λόγω εκείνου του χτυπήματος. Δεν αισθανόμουν καλά και δεν μπορούσα να συμμετάσχω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...