ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Σα Πίντο… βούλιαξε (κι άλλο) τον Αναστασίου!

«Μάχη» με... ελληνικό χρώμα στο Βέλγιο και τον Γιάννη Αναστασίου στην πλευρά των ηττημένων. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Σα Πίντο... βούλιαξε (κι άλλο) τον Αναστασίου!

Πριν από μερικά χρόνια οι δυο τους «έβγαζαν» το «ψωμί» τους στην Ελλάδα, έχοντας το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού (Αναστασίου) και του Ατρομήτου (Σα Πίντο) αντίστοιχα.

Πλέον, εργάζονται στο Βέλγιο, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς οι ομάδες τους βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας. Κι αν για την Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου οι απαιτήσεις δεν είναι και τόσο υψηλές, δεν ισχύει το ίδιο για τη Σταντάρ Λιέγης του Σα Πίντο.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στη Λιέγη, εκεί όπου η Σταντάρ πήρε θριαμβευτική νίκη επί της Κόρτραϊκ με 3-1, ξεφεύγοντας από τη 12η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ καθώς στο μισάωρο είχε γίνει η ανατροπή (2-1) και λίγο αργότερα ήρθε το 3ο γκολ, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα των γηπεδούχων.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 85.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νικητής της «μονομαχίας» Σα Πίντο, έλαβε παράταση… ζωής στον πάγκο της Λιέγης, ενώ αντίθετα, τα πράγματα ζορίζουν ακόμη περισσότερο για τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς η ομάδα του αγνοεί τη νίκη για επτά αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι αυτό, πλην των δύο προπονητών, είχαμε ελληνικό «χρώμα» και στις δύο ενδεκάδες, λόγω των Εμποκού – Λαΐφη (Σταντάρ) και των Ατζαγκούν – Κουμορτζί (Κόρτραϊκ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...