ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντένμον: «Προσπαθώ να βρω τον ρόλο μου, έντονος ο Πασκουάλ»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Ντένμον, μίλησε για την ήττα στη Βαρκελώνη, την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ντένμον: «Προσπαθώ να βρω τον ρόλο μου, έντονος ο Πασκουάλ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Ντένμον:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Μάθαμε από κάποια από τα λάθη που κάναμε. Είναι νωρίς ακόμα για εμάς, μαθαίνουμε να παίζουμε μαζί. Βγήκαμε έξω στο ματς με τον ΠΑΟΚ και νικήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τυχεροί με κάποιες χαμένες μπάλες, κάποια ριμπάουντ και μερικές βολές. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε περισσότερο ρυθμό. Τα σουτ μπήκαν και παίξαμε άμυνα. Κυρίως, όμως, βρήκαμε τον ρυθμό μας για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Euroleague αυτή την εβδομάδα. Αυτό ήταν το πολύ σημαντικό».

Για την αντίδραση μετά την ήττα στη Βαρκελώνη: «Δεν ήμασταν χαρούμενοι για την εμφάνισή μας, σίγουρα. Είχαμε προετοιμαστεί καλά, αλλά δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Στο μπάσκετ, όμως, συνεχίζεις να δουλεύεις, να είσαι ομάδα. Θα γυρίσουμε στις προπονήσεις και θα γίνουμε καλύτεροι μέρα με την μέρα».

Για την αντίδραση του Πασκουάλ τις τελευταίες ημέρες: «Ήταν… έντονος, γιατί δουλεύαμε σκληρά και προετοιμαζόμασταν για την ομάδα που θα παίξουμε. Αλλά, τελικά, κανένας δεν ήταν χαρούμενος με την απόδοσή μας στο ματς. Έπρεπε να γυρίσουμε στα βασικά και να προπονηθούμε. Μόλις γυρίσαμε από το αεροδρόμιο δουλέψαμε. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα με τη Μπαρτσελόνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σε ένα εκτός έδρας ματς. Στο δεύτερο μέρος δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Συμβαίνουν αυτά κάποιες φορές. Το θέμα είναι να μάθουμε από τα λάθη μας για να μην τα ξανακάνουμε».

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Προσπαθώ να βρω τον ρόλο μου. Θέλω να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής και να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι κάθε μέρα στην προπόνηση, για να κερδίσω την εμπιστοσύνη στο παρκέ».

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Είναι πάντα καλό να παίρνεις τις νίκες. Για εμάς είναι ακόμα πιο σημαντικό να βελτιωνόμαστε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Για το ματς της Πέμπτης με τη Μπάμπεργκ: «Θα προπονηθούμε και θα προετοιμαστούμε. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Κάθε ματς στην Euroleague είναι “μάχη”. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για το ματς της Πέμπτης. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο σπίτι μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.