ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Το viral του μήνα: Μπινελίκια και ξεγύμνωμα μέσα σε λεωφορείο! (Vid)

Σκηνικό που θα κάνουμε πολύ καιρό να ξεχάσουμε μέσα σε αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη…

Το viral του μήνα: Μπινελίκια και ξεγύμνωμα μέσα σε λεωφορείο! (Vid)

Και μετά σου λέει δε γίνονται πράγματα στην συμπρωτεύουσα: σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη διαδραματίστηκε ίσως το… κορυφαίο σκηνικό που έχουμε δει τον τελευταίο πολύ καιρό στο ίντερνετ.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε βλέποντας παρακάτω το βίντεο, μια κυρία- που μάλλον δεν έχει κάνει μαθήματα αυτοσυγκράτησης με βουδιστή μοναχό στο Νεπάλ- «εκρήγνυται», με αποτέλεσμα να βρίζει μια γιαγιά (κατά πάσα πιθανότητα) και μετά ν’ αρχίζει ν’ αποκαλεί «ανδρικό μόριο» (εντάξει, όχι ακριβώς μ’ αυτά τα λόγια) όλους τους υπόλοιπους συνεπιβάτες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.