ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χίλιεμαρκ: «Εκνευριστήκαμε, πεισμώσαμε και… πήραμε τη νίκη»

Οι δηλώσεις του σκόρερ του νικητήριου γκολ στο ματς με την ΑΕΛ, Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Χίλιεμαρκ: «Εκνευριστήκαμε, πεισμώσαμε και... πήραμε τη νίκη»

Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε ο Χίλιεμαρκ στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τη Λάρισα: «Ήταν ένα τρελό ματς, αρχίσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, στο δεύτερο μέρος κάναμε φάσεις, όμως προέκυψαν δύο κόκκινες, ξεκίνησε μετά ένας τρελός αγώνας και χάρη στη δύναμη και τη μαχητικότητά μας αλλά και τους φιλάθλους μας μπορέσαμε και πετύχαμε το νικητήριο γκολ.

Για την αντίδραση μετά τις αποβολές: «Προφανώς και αυτό και μας εκνεύρισε και μας πείσμωσε γιατί όταν παίρνεις δύο κόκκινες είναι ένα διαφορετικό ματς, μιλήσαμε μέσα στο γήπεδο και αποφασίσαμε να παίξουμε για τη νίκη γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και ευτυχώς τα καταφέραμε. Όταν έβαλε ο αντίπαλος δύο επιθετικούς εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε σε άμυνα και επίθεση και αυτό μας πήρε λίγο χρόνο και αμέσως μετά προέκυψαν οι κάρτες. Έχουμε κάνει ένα καλό ματς, ήμασταν καλοί και δυνατοί και νικήσαμε.

Για το εάν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα: «Μίλησα με τον προπονητή και την ομάδα πριν έρθω, έχουν ένα καλό πλάνο, μου πήρε μερικές μέρες για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και αυτό βελτιώνεται με τον καιρό. Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 75.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...