ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟ... ON TOUR!

Λαμία, Καρδίτσα και… Λεωφόρος!

Δύο «επισκέψεις» στην Κεντρική Ελλάδα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λαμία, Καρδίτσα και... Λεωφόρος!

Η νίκη στο ματς-θρίλερ επί της Λάρισας (2-1) ανέβασε την ψυχολογία στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού», κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, μετά τις δύο αποβολές.

Πλέον, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη καλείται να αφήσει πίσω της τα επινίκια και να στρωθεί εκ νέου στη δουλειά, εν όψει των δύο εκτός έδρας αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Οι «πράσινοι» έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το μεγάλο ντέρμπι της 28ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό, ωστόσο πριν το εν λόγω ματς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο επισκέψεις στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Κεντρική Ελλάδα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Σάββατο (21/10, 2ο:30) ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Λαμία σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Κύριος στόχος των «πρασίνων» είναι το «διπλό» το οποίο θα τους ανεβάσει ακόμη περισσότερο, τόσο από πλευράς ψυχολογίας, όσο και στην κατάταξη.

Έπειτα, το «τριφύλλι» θα μεταβεί στην Καρδίτσα (24/10, 17:15), για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και με νίκη θα «κλειδώσει» την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά και οι παίκτες του θα δουλέψουν τις επόμενες ημέρες στο Κορωπί, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στις δύο αυτές προκλήσεις, ούτως ώστε να επιτύχουν δύο σερί νίκες, οι οποίες θα τους οδηγήσουν εκ του… ασφαλούς στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.