ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαδόπουλος: «Οι μεγάλες ομάδες δεν θέλουν καν να ακούνε για την FIBA»

O Mάνος Παπαδόπουλος με παρέμβασή του στον ΣΠΟΡ FM μίλησε για την κόντρα ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και FIBA.

Παπαδόπουλος: «Οι μεγάλες ομάδες δεν θέλουν καν να ακούνε για την FIBA»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε: «Επειδή έχω παρευρεθεί σε όλες τις συσκέψεις της Euroleague, όλες οι μεγάλες ομάδες δεν θέλουν να ακούνε για τη FIBA. Αυτό πρέπει να το λύσουμε για να έχουμε πρόοδο. Φαντάζομαι ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Όταν έρχεται η Ρεάλ και λέει “δεν θέλω να μου μιλάτε για ΦΙΜΠΑ”. Ομοίως και η Μπαρτσελόνα. Αυτό πρέπει να λυθεί. Δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες που δεν θέλουν να ακούνε για FIBA. Υπάρχουν και ομάδες που είναι μετριοπαθείς και θέλουν να βρουν λύση, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι ένα γεγονός.

Ένα άλλο κομμάτι είναι και το οικονομικό. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το επιχείρημα “αν έπαιζαν Euroleague…” Αν έπαιζαν Euroleague οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα πήγαιναν φυλακή. Δεν είναι μακρινή η εποχή που έπαιζαν 3 ομάδες Euroleague και πήγαιναν 100 άτομα στο γήπεδο. Εγώ μιλάω γενικά για το μπάσκετ. Και σας λέω ότι είναι ένας μύθος. Δεν είναι το Champions League του ποδοσφαίρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...