ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού από την 4η έως την 6η αγωνιστική

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής της τέταρτης, της πέμπτης και της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Δείτε αναλυτικά.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού από την 4η έως την 6η αγωνιστική

Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες και οι ώρες στις οποίες ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους: Προμηθέα, Πανιώνιο και Κύμη, για την 4η έως την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

4η αγ. (30/10): Παναθηναϊκός – Προμηθέας Π. (19:00) 5η αγ. (12/11): Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (17:00) 6η αγ. (19/11): Κύμη – Παναθηναϊκός (17:00)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...