ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Τα δεδομένα για Καραγκούνη και Παναθηναϊκή Συμμαχία

Ποια η προϋπόθεση ώστε ο «Κάρα» να απαντήσει θετικά στην πρόταση για την ενεργοποίησή του στον Παναθηναϊκό.

Τα δεδομένα για Καραγκούνη και Παναθηναϊκή Συμμαχία

Το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ημέρες στα «πράσινα» ρεπορτάζ, με τον παλαίμαχο αστέρα του «τριφυλλιού» να έχει δεχθεί πρόταση εισόδου στο επόμενο Δ.Σ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Ο «Κάρα» δεν βλέπει με αρνητικό μάτι την προοπτική ενεργοποίησής του σε μια δύσκολη ώρα για τον σύλλογο, ωστόσο ο ίδιος έχει θέσει ως προϋπόθεση τη λήψη εγγυήσεων, ώστε να κάνει το βήμα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Καραγκούνης θα δεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει εφ’ όσον λάβει εγγυήσεις για την παρουσία ενός ή πολλών χρηματοδοτών, οι οποίοι θα δώσουν «χείρα» βοηθείας στα ταμεία του Παναθηναϊκού.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.