ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρασαν 13 χρόνια από τη ΓΚΟΛΑΡΑ του Έκι και ακόμη ανατριχιάζουμε! (vid)

Σαν σήμερα, στις 20 Οκτωβρίου του 2004, ο Έκι Γκονζάλες άφηνε... άναυδη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και την Άρσεναλ σκοράροντας ένα από τα ωραιότερα γκολ του Παναθηναϊκού στο Champions League.

Πέρασαν 13 χρόνια από τη ΓΚΟΛΑΡΑ του Έκι και ακόμη ανατριχιάζουμε! (vid)

Για τον Έκι Γκονσάλες έχουμε κάνει ουκ ολίγες αναφορές σε τούτη εδώ τη σελίδα -και όχι άδικα-, καθώς πρόκειται για το τελευταίο «καθαρό» δεκάρι που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός τίμησε τη φανέλα με το «τριφύλλι» για τέσσερα χρόνια (2004-2008), διάστημα στο οποίο κατάφερε να μας σηκώσει αρκετές φορές από τις θέσεις μας (είτε στο γήπεδο, είτε στον καναπέ) για να τον χειροκροτήσουμε αλλά και να πανηγυρίσουμε.

Βέβαια, κατά κοινή ομολογία, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη… ζωγραφιά που… παρέδωσε στο κοινό το βράδυ της 20ης Οκτώβρη του 2004, σκοράροντας ένα από τα ωραιότερα γκολ του Παναθηναϊκού στο Champions League, στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιενς Λέμαν βγήκε σαν λίμπερο για να διώξει μια επικίνδυνη φάση για την εστία του, βλέποντας τον Ολισαντέμπε να έρχεται σαν τρέιλερ. Η μπάλα έφτασε κοντά στη γραμμή του πλαγίου άουτ και στα πόδια του Γκονσάλες. Εκείνος, δίχως χρονοτριβή δοκίμασε και εν τέλει πέτυχε κάτι που φαινόταν (για πολλούς) ακατόρθωτο.

Το μονοκόμματο σουτ που επιχείρησε, «κρέμασε» τον Γερμανό γκολκίπερ που είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του…

Για την ιστορία, η εν λόγω αναμέτρηση είχε έρθει ισόπαλη 2-2, με τον Έκι και τον Ολισαντέμπε να σκοράρουν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και τους Ανρί και Λιούνγκμπεργκ να απαντούν για λογαριασμό της Άρσεναλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.