ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Ο Νικ κάνει ευκολότερο το έργο μας»

Ο Ίαν Βουγιούκας δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στη Μπάμπεργκ, υπερτονίζοντας τη συνεισφορά του συμπαίκτη του, Νικ Καλάθη.

Βουγιούκας: «Ο Νικ κάνει ευκολότερο το έργο μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βουγιούκα:

«Μοιράστηκε ο χρόνος και το σκορ. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι. Προχωράμε, γιατί έρχεται μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Είμαι ευχαριστημένος. Ο Νικ κάνει πάντα εύκολο το έργο για τους συμπαίκτες του. Ελπίζω να ‘χτίσω’ σε αυτή την εμφάνιση και να συνεχίσω έτσι. Εχουμε ένα θέμα με τις βολές, το δουλεύουμε, το σκεφτόμαστε κι ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...