ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αντετοκούνμπο: «Αυτά απαίτησε από εμάς ο Πασκουάλ…»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναφέρεται στις απαιτήσεις του Τσάβι Πασκουάλ μετά την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods στην Βαρκελώνη, μιλά για την... διαβολοβδομάδα που ακολουθεί και υπογραμμίζει πως αισθάνεται περήφανος για τον Γιάννη.

Αντετοκούνμπο: «Αυτά απαίτησε από εμάς ο Πασκουάλ...»

Ο 25χρονος φόργουορντ του «τριφυλλιού» δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ, όμως ο τηλεοπτικός φακός έκανε πολλές φορές ζουμ σε εκείνον. Κι αυτό γιατί ο Θανάσης ζούσε το ματς με τον δικό του τρόπο από τον πάγκο, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο καλός συμπαίκτης είναι.

Ο διεθνής παίκτης εμψύχωνε όσους ήταν στο παρκέ, φώναζε για να τους βοηθήσει ψυχολογικά ύστερα από μια χαμένη βολή και πανηγύριζε κάθε φάση σαν να την έκανε εκείνος.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 36.563 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...