ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Θ’ αγόραζε ο Κώστας Τσαρτσαρής κόκκινο αυτοκίνητο; (vid)

Ο Κώστας Τσαρτσαρής κάθεται στο τιμόνι ενός ηλεκτρικού BMW i3 και πηγαίνει βόλτα παρέα με την Αριάδνη Γερασιμίδου, απαντώντας στις πιο... δύσκολες ερωτήσεις της καριέρας του!

Θ' αγόραζε ο Κώστας Τσαρτσαρής κόκκινο αυτοκίνητο; (vid)

Η Αριάδνη Γερασιμίδου (δημοσιογράφος αυτοκινήτου στο SDNA), «έμπλεξε» αυτοκίνητο, αθλητές (και όχι μόνο), εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά video, τα “Road Stories”. Μέσα από αυτά, αγαπημένοι καλεσμένοι, θα κάνουν τη βόλτα τους σε ολοκαίνουρια μοντέλα αυτοκινήτων και ταυτόχρονα θα απαντούν στις τρελές ερωτήσεις της!

Όποιες κι αν είναι αυτές…

Ο άσος της ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στην συνέντευξή του, μας είπε ένα τραγούδι, ενώ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης απάντησε εάν θα πήγαινε στο Nomads . Τώρα σειρά έχει ένας ιδιαίτερα αγαπημένος, πλέον παλαίμαχος, παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος μεταξύ άλλων ερωτήσεων απάντησε εάν θα αγόραζε κόκκινο ή κιτρινόμαυρο αυτοκίνητο!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.