ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ουζουνίδης σε παίκτες: «Ρε τι κάνετε; Πάτε καλά;…»

«Άστραψε» και «βρόντηξε» ο Εβρίτης τεχνικός στο ημίχρονο. Τι είπε στους ποδοσφαιριστές του, όντας εκνευρισμένος για την εικόνα της ομάδας στη Λαμία.

Ουζουνίδης σε παίκτες: «Ρε τι κάνετε; Πάτε καλά;...»

Ο στόχος που είχε θέσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την αναμέτρηση στη Λαμία ήταν η διεκδίκηση της νίκης, με τη δέουσα σοβαρότητα και την αντίστοιχη πίεση από νωρίς, ώστε να έρθει ένα γρήγορο γκολ που θα απλοποιούσε την κατάσταση και θα έδιωχνε το άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Αντ’ αυτού, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε στο πρώτο μέρος τα… γνωστά, εκτός έδρας, συμπτώματά του και πήγε στα αποδυτήρια με ένα γκολ στην «πλάτη» του και αποκαρδιωτική εικόνα.

Το γεγονός αυτό έβγαλε «έξω» από τα «ρούχα» του τον Ουζουνίδη, ο οποίος δεν δίστασε να τα… χώσει στους ποδοσφαιριστές του στην ομιλία του ημιχρόνου:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Τι κάνετε ρε; Πάτε καλά; Είπαμε να μπούμε δυνατά, να πιέσουμε για ένα γρήγορο γκολ και εσείς τους βλέπατε να κάνουν πάσες ανενόχλητοι και δεν κόψατε ούτε μια φορά! Ήρθε τόσος κόσμος να σας δει! Τι να δει; Αυτό το πράγμα που δείξατε στο πρώτο ημίχρονο; Είμαστε ο Παναθηναϊκός και χάνουμε από τη Λαμία. Ντροπή δεν νιώθετε για την εικόνα σας;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εβρίτης τεχνικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.