ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ισχυρή εντός έδρας η Λα Κορούνια

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Ισχυρή εντός έδρας η Λα Κορούνια

Μια γεμάτη Δευτέρα είναι η σημερινή, καθώς υπάρχουν αναμετρήσεις σε Α’ Ισπανίας, Β’ Γαλλίας, Β’ Ολλανδίας, Β’ Ισπανίας, Τουρκία και φυσικά στη δική μας Σούπερλιγκ. Θα μας απασχολήσει το ματς Λα Κορούνια – Χιρόνα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπως επίσης και αγώνες σε Γερμανία και Νορβηγία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα στο κουπόνι ΟΠΑΠ Live, μέσω την ειδικής κατηγορίας που θα βρείτε στο σάιτ.

Μπορεί τον άσσο η Ντέπορ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Λα Κορούνια – Χιρόνα, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.06. Είναι ντέρμπι με φόντο την παραμονή, καθώς αμφότερες οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν υψηλότερους στόχους. Το «φεγγάρι» είναι καλό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 0-0 με την Έιμπαρ, σ’ ένα ματς όπου πήγαν για την ισοπαλία και τα κατάφεραν. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-1 επί της Χετάφε, αυτοί οι τέσσερις πόντοι ανέβασαν την Ντέπορ στους 8 πόντους και το +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Έρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες, σήμερα υποδέχεται τη Χιρόνα, που επέστρεψε απ’ τη διακοπή με εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ τη Βιγιαρεάλ, πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-2-4), σήμερα δε θα έχει στη διάθεση της τον πρώτο σκόρερ της, Στουάνι. Ποντάρουμε στην έδρα και επιλέγουμε άσσο.

Με το No Goal στο Σαντχάουζεν

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σαντχάουζεν – Σεντ Πάουλι, όπου επιλέγουμε No Goal σε απόδοση 1.85. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, που είναι ισόβαθμες στους 17 βαθμούς. Η Σαντχάουζεν έρχεται από εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ την Μπόχουμ, στο δεύτερο ματς που χάνει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, τα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος συνοδεύτηκαν από NG. Στον αντίποδα, η Σεντ Πάουλι έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Καϊζερσλάουτερν, μετράει ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας νίκες, όπου μάλιστα δε δέχτηκε γκολ! Ποντάρουμε στο NG, με δεδομένο ότι αμφότερες οι ομάδες το εμφανίζουν συχνά.

Κερδίζει η Οντ

Πάμε στη Νορβηγία και την αναμέτρηση Οντ – Λίλεστρομ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.95. Προς το φινάλε του οδεύει το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, για το οποίο απομένουν πέντε αγωνιστικές. Η Οντ βρίσκεται στην 8η θέση με 35 πόντους, στο +4 απ’ την 11η Λίλεστρομ, η οποία δεν έχει «καθαρίσει» ακόμη με την παραμονή. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά ισχυροί εντός έδρας, εκεί κέρδισαν τα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, πορεύονται αήττητοι στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (5-1-0). Στον αντίποδα, η Λίλεστρομ δεν έχει δείξει ιδιαίτερες αρετές εκτός έδρας, δεν έχει νίκη στις τελευταίες έξι εξόδους της (0-3-3), δέχτηκε γκολ σε όλες. Προφανής επιλογή ο άσσος.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE