ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ROTATION ΜΕΧΡΙΣ... ΕΣΧΑΤΩΝ

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα

Αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο σημερινό ματς Κυπέλλου με την Καρδίτσα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα

Οι τραυματισμοί, οι τιμωρίες αλλά και η ανάγκη ξεκούρασης ορισμένων βασικών μονάδων εν όψει Ολυμπιακού, οδηγούν τον Ουζουνίδη στο να παρατάξει μια… ασυνήθιστη και ετερόκλητη ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Εβρίτης τεχνικός θέλει να δώσει ανάσες σε βασικά στελέχη της «πράσινης» ενδεκάδας, τα οποία «τραβούν» κουπί τις τελευταίες αγωνιστικές, με σκοπό να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο «φρέσκοι» στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο (28/10).

Βάσει αυτών των δεδομένων, το πιθανότερο είναι να δούμε στην Καρδίτσα τον Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Αυλωνίτη και Ευαγγέλου αμυντικό δίδυμο, αριστερά τον Γιόχανσον, δεξιά τον Ινσούα, τους Ρέις και Δώνη στον άξονα, τους Καμπέσας και Χατζηγιοβάνη στα «φτερά», τον Πίσπα στην κορυφή και τον Μουνιέ ένα «κλικ» πίσω από τον νεαρό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.268 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...