ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα δείχνουν… sold out!

Η πρώτη εικόνα που έρχεται από την πορεία διάθεσης των εισιτηρίων με τον Ολυμπιακό, αναδεικνύει τη μεγάλη προσμονή των οπαδών για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτο (28/10).

Όλα δείχνουν... sold out!

Τα… καλά της αναμένεται να «βάλει» το «Απ. Νικολαΐδης», γεμίζοντας ασφυκτικά το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η κινητοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι κάτι παραπάνω από θετική και δεν αποκλείεται εντός των επομένων ημερών να οριστικοποιηθεί αυτό που φαίνεται να συμβεί: το sold out.

Η πρώτη εικόνα που ήρθε τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα της «ανοιχτής» διάθεσης, από τον τομέα διακίνησης των εισιτηρίων γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», καθώς έχουν ήδη διατεθεί πάνω  από 4.000 «μαγικά χαρτάκια», δίχως να υπολογίζονται τα 5.500 διαρκείας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τα μισά εισιτήρια να έχουν γίνει… καπνός από την πρώτη ημέρα ανοιχτής διάθεσής τους (τις προηγούμενες ημέρες είχαν προτεραιότητα τα μέλη της Συμμαχίας), το ενδεχόμενο του sold out γίνεται ολοένα και πιο ορατό, συνυπολογίζοντας ότι έχουμε ακόμη πέντε ημέρες μπροστά μας ως το ντέρμπι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...