ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όταν ο γιος του διαβόλου έλεγε το «ναι» στον Παναθηναϊκό

Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν έπαιζαν μαζί Γκάλης, Ντράζεν και Στόγιαν...

Όταν ο γιος του διαβόλου έλεγε το «ναι» στον Παναθηναϊκό

Όταν ο Ντράζεν Πέτροβιτς αποφάσιζε να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε μια θέση με την οποία δύσκολα μπορούσε να διαφωνήσει κανείς. «Η Ευρώπη δεν μπορούσε να μου προσφέρει αυτά που ήθελα. Κάθε βράδυ ήταν το ίδιο. Τι άλλο θα μπορούσα να κερδίσω; Ένα ακόμη Ευρωπαϊκό; Και τι έγινε, θα έλεγε ο κόσμος. Αυτή είναι μια πρόκληση που δεν έχω το δικαίωμα να χάσω. Δεν ξέρω τι μπορώ να περιμένω, αλλά ξέρω πως μπορώ να παίξω στο NBA».

Έτσι είχε πει και με αυτά τα λόγια γύρισε την πλάτη του στη Γηραιά Ήπειρο, χωρίς όμως να ρίξει πίσω του μαύρη πέτρα. Τουλάχιστον όχι αν είναι αλήθεια ο αστικός μύθος που συνοδεύει τον άδικο θάνατό του. Όταν είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό κι ετοιμαζόταν να κάνει ακόμη πιο σύντομη τη διαδρομή του τριφυλλιού μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.315 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.