ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήμερα το Δ.Σ της Συμμαχίας: Ποιοι παραιτούνται

Συνεδριάζει το Δ.Σ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και «τρέχει» η υπόθεση των εκλογών. Ποιοι θα παραιτηθούν.

Σήμερα το Δ.Σ της Συμμαχίας: Ποιοι παραιτούνται

Ημέρα εξελίξεων η σημερινή όσον αφορά την Παναθηναϊκή Συμμαχία, καθώς θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο Δ.Σ.

Από συμβούλιο θα προκύψουν παραιτήσεις, ώστε να «τρέξει» το ζήτημα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ, το οποίο θα κληθεί να τρέξει το πλάνο ενίσχυσης των ταμείων της ΠΑΕ.

Οι Δημήτρης Σαραβάκος και Σπύρος Βλάχος αναμένεται να δηλώσουν την παραίτησή τους και έπειτα θα προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση (εντός δεκαπενθημέρου), ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στην ατζέντα του συμβουλίου θα τεθούν θέματα όπως ο απολογισμός της δράσης της Συμμαχίας αλλά και της κίνησης δημοσιοποίησης των τραπεζικών λογαριασμών για την ενίσχυση του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...