ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λεωφόρος, το «πράσινο» κάστρο: Ένα χρόνο αήττητος ο Παναθηναϊκός!

Φοβερή η επίδοση του Παναθηναϊκού στην ιστορική έδρα του, που αποτελεί φόβητρο για τους εν Ελλάδι αντιπάλους του.

Λεωφόρος, το «πράσινο» κάστρο: Ένα χρόνο αήττητος ο Παναθηναϊκός!

Λεωφόρος ίσον… απόρθητο φρούριο για όλους τους… επίδοξους πορθητές!

Μετά τη νέα εντός έδρας νίκη του (1-0 επί του Ολυμπιακού) ο Παναθηναϊκός μετρά πλέον ένα χρόνο και κάτι ημέρες ως αήττητος στην έδρα του, όσον αφορά τις εγχώριες αναμετρήσεις.

Υπολογίζοντας τα παιχνίδια που… παίχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, διότι υπάρχει και το ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, που το πήρε η ομάδα του Ίβιτς με 3-0 στα χαρτιά, ο Παναθηναϊκός αγνοεί την ήττα στην έδρα του από τις 16 Οκτωβρίου του 2016 και συγκεκριμένα από το παιχνίδι με την Ξάνθη (1-2) που κρίθηκε χάρη στο γκολ του Βασιλακάκη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έκτοτε, μετρά 20 νίκες και 4 ισοπαλίες, έχοντας σημειώσει 39 (!) γκολ παρακαλώ, ενώ έχει δεχθεί μόλις τέσσερα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.