ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποιος να συγκριθεί μαζί του…

Άψογη η συμπεριφορά του κόσμου στις εξέδρες της Λεωφόρου, «Κολασμένη» ατμόσφαιρα, δίχως περιστατικά τα οποία θα μπορούσαν να πλήξουν τον σύλλογο.

Ποιος να συγκριθεί μαζί του...

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, άπαντες στον Παναθηναϊκό εφιστούσαν την προσοχή σε όσους είχαν προμηθευτεί ένα «μαγικό χαρτάκι» για το ντέρμπι της Λεωφόρου, καλώντας σε ψυχραιμία προκειμένου να μην λάβει χώρα οποιοδήποτε περιστατικό θα μπορούσε να πλήξει τον σύλλογο, οδηγώντας σε τιμωρία της έδρας.

Οι εκκλήσεις έγιναν για υπενθύμιση, καθώς ο κόσμος του «τριφυλλιού» είναι άκρως συνειδητοποιημένος όσον αφορά τους κινδύνους που διατρέχει ο Παναθηναϊκός, που είναι δις υπότροπος σύμφωνα με τον νέο, αυστηρό νόμο που απαγορεύει ακόμη και τα καπνογόνα.

Το βράδυ του Σαββάτου, στήθηκε στη Λεωφόρο ένα καταπράσινο «πάρτι», με τους 14.000 και πλέον φίλους της ομάδας να δημιουργούν «κολασμένη» ατμόσφαιρα, μόνο με τη φωνή τους, δίχως να ξεφεύγουν και να θέτουν σε κίνδυνο το «Απ. Νικολαΐδης».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...