ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Επιστροφή στη Euroleague, ώρα… Μπασκόνια

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ «ζεστάθηκε» στο ματς με τον Προμηθέα και από σήμερα μπαίνει εκ νέου σε κλίμα... Euroleague, εν όψει της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια (2/11).

Επιστροφή στη Euroleague, ώρα... Μπασκόνια

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Παναθηναϊκός πέτυχε με σχετική άνεση τον σκοπό του, διευρύνοντας το απόλυτο σερί του στη φετινή Basket League, μετά τη νίκη επί του Προμηθέα με 96-64.

Πλέον, άπαντες στο «τριφύλλι» στρέφουν την προσοχή τους στην επικείμενη «μάχη» με τη Μπασκόνια για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στη Βιτόρια για να αντιμετωπίσουν τους… προβληματικούς φέτος Βάσκους, που προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, μετά το βραχύβιο πέρασμα Πριχιόνι, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν επικίνδυνοι στην έδρα τους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, μετά τη Φενέρ και τον Προμηθέα και ει δυνατόν να πετύχει το πρώτο του φετινό «διπλό» στη διοργάνωση, μετά τις δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες σε Βαρκελώνη και Μόσχα. Με νίκη την Πέμπτη, η ομάδα του Πασκουάλ θα φτάσει το 3-2 και θα ισχυροποιήσει τη θέση της στην κατάταξη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.457 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προετοιμασία για το ματς με τους Βάσκους θα αρχίσει σήμερα, Τρίτη, με προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...