ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλός Γκιστ ίσον… ευλογία για τον Πασκουάλ

Ο Αμερικανός φόργουορντ έδωσε... διαπιστευτήρια ανόδου κόντρα στον Προμηθέα και δείχνει έτοιμος για τις «μάχες» στην Ευρωλίγκα.

Καλός Γκιστ ίσον... ευλογία για τον Πασκουάλ

Σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά ο Οκτώβριος. Ένας μήνας που μπήκε… φορτσάτος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναγκάστηκε να ακολουθήσει ένα ιδιαίτερα επίπονο πρόγραμμα, που περιελάμβανε τέσσερα ντέρμπι σε Ελλάδα (Ολυμπιακό) και Ευρώπη (Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ) με… μικρά διαλείμματα στα ενδιάμεσα.

Ο μήνας αυτός φεύγει και το πρόσημο για τον Παναθηναϊκό κλείνει προς το θετικό, καθώς η ομάδα του Πασκουάλ πήρε προβάδισμα στην κανονική περίοδο επικρατώντας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του στην Ευρωλίγκα. Την ίδια ώρα, προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα στα εκτός έδρας παιχνίδια του στην Ευρώπη.

Στην τελευταία επίσημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού για τον μήνα Οκτώβρη, ο Πασκουάλ είδε τους παίκτες του να «ζεσταίνονται» εν όψει Μπασκόνια (2/11) και ειδικά τον Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ έδειξε να ανεβάζει στροφές την κατάλληλη στιγμή, πραγματοποιώντας μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στον σύλλογο από την Πάτρα, που αρκούσε για να του δώσει τον τίτλο του MVP.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Καταλανό, ο καλός Γκιστ αποτελεί… ευλογία. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Μέχρι τώρα, στα κρίσιμα ματς, με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Φενέρ, ο 31χρονος φόργουορντ έψαχνε να βρει τον «βηματισμό» του στο παρκέ, ωστόσο όσα έδειξε στο παιχνίδι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, αποτελούν ενθαρρυντικό δείγμα για τη συνέχεια.

Ως τώρα, ο Γκιστ μετρά σε 20:33 λεπτά, 5 πόντους και 2.8 ριμπάουντ στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του «τριφυλλιού» στην Ευρωλίγκα. Αριθμοί που μπορούν να ανέβουν αισθητά στο επόμενο διάστημα, κρίνοντας από την σταδιακή άνοδο του έμπειρου φόργουορντ, τον οποίο ο Παναθηναϊκός χρειάζεται, ιδίως στις «μάχες» που έπονται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.