ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λοτζέσκι: «Πάμε για τη νίκη στη Μπασκόνια, πλησιάζουμε στο επίπεδο που θέλουμε»

Οι δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι μετά από την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, για το επικείμενο ματς με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια (2/11).

Λοτζέσκι: «Πάμε για τη νίκη στη Μπασκόνια, πλησιάζουμε στο επίπεδο που θέλουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λοτζέσκι:

Για τη Μπασκόνια: «Μου αρέσει να παίζω εκεί, να σουτάρω εκεί. Καλό θα ήταν να μπορέσω να βάλω κάποια σουτ και να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει… Η αλήθεια είναι ότι δεν απολαμβάνουμε και ιδιαίτερα αυτό το ταξίδι γιατί είναι δύσκολο. Βέβαια οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ξανακάνει. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το μπάσκετ. Γνωρίζουμε ότι έχουν νέο προπονητή και θα είναι έτοιμοι να παίξουν δυνατά. Θέλουμε τη νίκη μετά από δύο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας».

Για το κακό start της Μπασκόνια στα επίσημα ματς και την αλλαγή προπονητή: «Δεν ξέρω τι θα μπορέσει να τους δώσει ή τι θα αλλάξει ή τι θα παραμείνει το ίδιο. Οι παίκτες σίγουρα θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα και ότι μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Ίσως να είναι απογοητευμένοι από το κακό ξεκίνημα της ομάδας τους και να μην έχει και τόσο κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι πάντα έχει θόρυβο. Θα ήταν καλό για εμάς να αρχίσουμε δυνατά καλύτερα από ότι κάναμε σε άλλους αγώνες».

Για τους επικίνδυνους παίκτες των αντιπάλων: «Ο Σενγκέλια κάνει μια πολύ καλή χρονιά μέχρι τώρα, κάτι που ισχύει και για τους Γκρέιντζερ και Μπομπουά. Έχουν καλούς παίκτες και δεν ξέρω γιατί δεν έχουν πάρει νίκες».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.819 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Εμείς είναι σημαντικό να μείνουμε μαζί να μην κάνουμε λάθη, να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Ειδικά εκτός έδρας η άμυνα επιβάλλεται, όπως επίσης και να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Εμείς έχουμε ακόμη δρόμο για να γίνουμε αυτό που πρέπει και μπορούμε. Κι εγώ και άλλοι παίκτες βρίσκουμε το ρόλο μας και τη θέση μας στην ομάδα. Υπάρχει δρόμος ακόμα αλλά πλησιάζουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.