ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντένμον: «Ψάχνω να βρω τον ρόλο μου, έτοιμοι για το πρώτο διπλό»

Οι δηλώσεις του Μάρκους Ντένμον κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Βιτόρια.

Ντένμον: «Ψάχνω να βρω τον ρόλο μου, έτοιμοι για το πρώτο διπλό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Ντένμον:

Για τη προετοιμασία που έκανε η ομάδα: «Ασφαλώς και έχουμε δουλέψει και έχουμε προετοιμαστεί, έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ. Σίγουρα το γεγονός ότι η Μπασκόνια δεν έχει νίκη στην έδρα της, είναι έξτρα κινητρο για αυτούς. Πολλές ομάδες στην Ευρωλίγκα παίρνουν ώθηση από τις νίκες στην έδρα τους, είναι όμως μια πρόκληση και για εμάς να πάμε εκεί και να πάρουμε την πρώτη νίκη εκτός έδρας για φέτος».

Για το αν έδωσε αυτοπεποίθηση η νίκη επί της Φενέρ: «Πάντα έχουμε αυτοπεποίθηση, όταν κάποια πράγματα γίνουν μαζί στη σωστή στιγμή για εμάς, τότε έχουμε και καλά αποτελέσματα. Σίγουρα εμείς αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Ψάχνω ακόμα τον ρόλο μου, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, ο κόουτς προσπαθεί να με εντάξει στο σύνολο. Γενικά είμαι χαρούμενος με την ομάδα και πιστεύω πως όσο περνάει ο χρόνος θα αρχίσω κι εγώ να βοηθάω περισσότερο».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.