ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καμπανάκι» από Ουζουνίδη εν όψει Αστέρα

Τι ζήτησε από τους παίκτες και τι θέλει να αποφύγει ο Εβρίτης τεχνικός στο Σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Καμπανάκι» από Ουζουνίδη εν όψει Αστέρα

Με άλλον… αέρα δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε αρκετά την ψυχολογία των «πρασίνων», εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ουζουνίδης γνωρίζει ότι τα νικηφόρα αποτελέσματα στα ντέρμπι είναι ικανά να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα, αρκεί εκείνη να κρατήσει και να πορευτεί με τα θετικά στοιχεία που αποκόμισε, δίχως όμως να μείνει… κολλημένη στο παρελθόν.

Για τον λόγο αυτό, ο Εβρίτης τεχνικός προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του εν όψει της αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς δεν θέλει με τίποτα να δει τους παίκτες του να μπουν χωρίς την απαραίτητη συγκέντρωση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ουζουνίδης είχε αρκετές συνομιλίες με τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που ακολουθεί, καθώς ο Αστέρας ναι μεν αποδίδει κατώτερα των προσδοκιών φέτος, αλλά η νίκη, η οποία είναι επιτακτική ανάγκη ώστε να πάρουν οι «πράσινοι» μπρος και στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, θα έρθει μέσω της προσπάθειας και της προσήλωσης στον στόχο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...