ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:00, Panathinaikos24.gr LIVE)

Καν’ το όπως τον Μάρτη!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τη Μπασκόνια στη Βιτόρια και ψάχνει το πρώτο του «διπλό» και την τρίτη συνολικά, νίκη του, στη φετινή Ευρωλίγκα.

Καν' το όπως τον Μάρτη!

Την περασμένη σεζόν, ο Παναθηναϊκός πέρασε «αέρα» από την έδρα της Μπασκόνια με 72-63, πετυχαίνοντας νίκη με την οποία άρχισε να θεμελιώνει τις ελπίδες του για την κατάληψη του πλεονεκτήματος έδρας στα προημιτελικά. Μια υπόθεση που μέχρι το παιχνίδι της 23ης Μαρτίου φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη.

Στις 2 Νοεμβρίου, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στη Βιτόρια, για να βρουν τη Μπασκόνια του Μαρτίνεθ και όχι του Αλόνσο, που δε θυμίζει προς το παρόν σε τίποτα με την προπέρσινη και την περσινή έκδοση, παραμένοντας όμως πάντα επικίνδυνη. Ένα νέο «διπλό», όπως τη φετινή άνοιξη, θα… ανοίξει τον δρόμο στην ομάδα του Πασκούαλ, βοηθώντας την για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε «πάνοπλος» στη Βιτόρια, ο Πασκουάλ δεν «πονοκεφαλιάζει» για κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να «υποτάξει» τους γηπεδούχους μέσα στην… φασαριόζικη σήμερα (πάνω από 12.000 θεατές) «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.