ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30)

Ήρθε η ώρα για το πρώτο «διπλό»!

Αν όχι τώρα, πότε; Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη μακριά από τη Λεωφόρο, ώστε να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία και να «κεφαλαιοποιήσει» τη νίκη στο ντέρμπι.

Ήρθε η ώρα για το πρώτο «διπλό»!

Να αποδείξει ότι η δέκατη αγωνιστική θα είναι και η καλή του, θέλει ο Παναθηναϊκός, που πήγε στην Αρκαδία με σαφείς βλέψεις και στόχους: την πρώτη του νίκη μακριά από την έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ορμώμενοι από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλουν να έχει αντίκρισμα η προσπάθεια που κατέβαλαν στη Λεωφόρο, καθώς με νίκη, ο Παναθηναϊκός θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία, θα διατηρήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις και θα πάρει νέο «μπόνους» ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Πάντως, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα φροντίσουν να κάνουν τους «πράσινους» να νιώσουν… σαν στο σπίτι τους! Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του 2.000 και πλέον πιστούς, οι οποίοι θα βρεθούν στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε μία ακόμη βροντερή δήλωση στήριξης προς την ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.