ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό ο Λουντ

Σε καλό κλίμα το ραντεβού του εκπρόσωπου του Λουντ με τον Παναθηναϊκό. Που τα «βρήκαν» οι δυο πλευρές.

Θέλει να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό ο Λουντ

Την Παρασκευή, έλαβε χώρα η συνάντηση μεταξύ του εκπροσώπου του Ρόμπιν Λουντ και ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με θέμα το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Φινλανδού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Το ραντεβού χαρακτηρίστηκε από το καλό κλίμα στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο, φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να γίνει πράξη η πρότερη επιθυμία του «τριφυλλιού» που στόχευε στην ανανέωση του συμβολαίου του Φινλανδού.

Πάντως, η πλευρά του Λουντ φάνηκε πρόθυμη να διευκολύνει την κατάσταση, καθώς ο 24χρονος μέσος θα αποτελέσει, όπως φαίνεται, «παρελθόν» από τον σύλλογο,  έχοντας ως στόχο να το επιτύχει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όχι το καλοκαίρι, ώστε ο Παναθηναϊκός να βάλει κάποιο ποσό στα ταμεία του και να έχει κέρδος από την αποχώρησή του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 89.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο ότι θα γίνουν προσπάθειες να έρθει πρόταση για τον Λουντ στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο για να ικανοποιηθούν αμφότεροι οι εμπλεκόμενοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...