ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η εξήγηση του Κουρμπέλη για το πρόβλημα μακριά από τη Λεωφόρο

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έδωσε τη δική του εξήγηση όσον αφορά το θέμα που αντιμετωπίζει η ομάδα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Η εξήγηση του Κουρμπέλη για το πρόβλημα μακριά από τη Λεωφόρο

«Πιστεύω ότι είναι πρώτα απ’ όλα ψυχολογικό το θέμα. Ένας άλλος λόγος είναι ότι σε όλα τα ματς μακριά από τη Λεωφόρο ήμασταν πολύ λιγότερο απειλητικοί, ενώ στην έδρα μας δημιουργούμε πολύ περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε. Στα εκτός έδρας παιχνίδια οι φάσεις γίνονται πολύ πιο αραιά κι έτσι είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις», ανέφερε αρχικά ο Κουρμπέλης, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει του τι συμβαίνει και η ομάδα είναι κακή μακριά από την έδρα της.

Για το ματς με τον Αστέρα: «Μπήκαμε λίγο καλύτερα απ’ ό,τι στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά στη συνέχεια δείξαμε το ίδιο πρόσωπο με τα άλλα ματς. Οπότε ήταν σαν να μη κάναμε τίποτα. Δεχθήκαμε και το γκολ στο τέλος, για να μας ρίξει κι άλλο ψυχολογικά»

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι και να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει πίσω την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που χάσαμε στην Τρίπολη».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.