ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Ευρωλίγκα θυμήθηκε το έπος του Βερολίνου! (vid)

Δείτε το μίνι-αφιέρωμα της διοργάνωσης για τον αξέχαστο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην «Ο2 Arena», που άνοιξε τον δρόμο για το πέμπτο αστέρι.

Η Ευρωλίγκα θυμήθηκε το έπος του Βερολίνου! (vid)

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται ξανά αντιμέτωποι σε… ευρωπαϊκό πεδίο μάχης, με τους «πράσινους» να πηγαίνουν στο ΣΕΦ (10/11) για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με αφορμή την επικείμενη μονομαχία, η διοργανώτρια αφιέρωσε λίγα καρέ στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή στιγμή των δύο «αιωνίων», όταν «διασταυρώθηκαν» στον ημιτελικό του Final 4 του Βερολίνου, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 84-82, να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό και να… ράβει εν τέλει το 5ο αστέρι στη φανέλα του.

Δείτε το βίντεο από τη σειρά «Monday Memories»:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.