ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΑΒΙ ΠΑΣΚΟΥΑΛ

«Να συνεχίσουμε όπως στο ΣΕΦ»

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Χίμκι (14/11, 21:15).

«Να συνεχίσουμε όπως στο ΣΕΦ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ αρχικά αναφέρθηκε στην κόπωση που υπάρχει στην ομάδα, σε σχέση με τη Χίμκι, επεσήμανε πως το πρόβλημα των χαμένων βολών που υπάρχει σε πολλά ματς των «πρασίνων» δεν αποτελεί πρόβλημα συγκέντρωσης, ενώ δεν παρέλειψε να μη μιλήσει και για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ζητώντας από τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταρχήν δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την Χίμκι, καθώς μόλις χθες παίζαμε με τον Πανιώνιο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την αντίπαλό μας, αφού είχε ρεπό στο πρωτάθλημα, άρα θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ως προς την ενέργεια, που θα βγάλει στο ματς. Πρέπει να παίξουμε πολύ ασφυκτική άμυνα, όχι μόνο στον Σβεντ αλλά σε όλους τους παίκτες της Χίμκι, κι αυτό πιστεύω θα είναι το κλειδί, για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πρόβλημα των πολλών χαμένων βολών: «Δεν το πιστεύω, γιατί δουλεύουμε κάθε μέρα πάνω στις βολές. Σίγουρα υπάρχουν αθλητές που είναι καλύτεροι στη συγκεκριμένη κατηγορία και κάποιοι, που είναι χειρότεροι. Φυσικά δεν είναι μόνο οι βολές, που μας προβληματίζουν, καθώς προσπαθούμε να μειώσουμε και τα λάθη μας. Μακάρι αύριο να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι σε όλους τους τομείς και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ψυχολογία που υπάρχει μετά τη νίκη στο ΣΕΦ: «Η κατάσταση είναι ίδια. Δεν άλλαξε κάτι, επειδή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Πήραμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας στην Euroleague και αυτή τη βδομάδα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να μην μείνουμε στις δάφνες του διπλού της περασμένης βδομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...