ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Οφείλουμε να ξεχάσουμε τι έγινε στο ΣΕΦ»

Όσα δήλωσε ο σέντερ του «τριφυλλιού», για τη νίκη στο ΣΕΦ και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Βουγιούκας: «Οφείλουμε να ξεχάσουμε τι έγινε στο ΣΕΦ»

Ο σέντερ των «πρασίνων» μίλησε για την ψυχολογική ανάταση της ομάδας μετά το διπλό στο ΣΕΦ και τόνισε πως πρέπει να ξεχάσουν τι έγινε την περασμένη εβδομάδα και να προχωρήσουν νικηφόρα και στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μιλάμε για ένα σύνολο πολύ γρήγορο και αθλητικό. Υπάρχει ο ηγέτης Σβεντ, όμως υπάρχουν πολλοί Αμερικανοί παίκτες, που είναι επικίνδυνοι και χρειάζονται προσοχή. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να επιβάλλουμε το δικό μας τέμπο και πιστεύω όλα θα πάνε καλά».

Για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και αν βοήθησε στην ψυχολογία της ομάδας: «Σίγουρα μας βοήθησε το διπλό στο ΣΕΦ, όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά, ενώ και και με τον Πανιώνιο, βρήκαν το ρυθμό τους επιθετικά κάποιοι παίκτες. Βρισκόμαστε σε μία καινούργια βδομάδα και θέλουμε να κάνουμε το δύο στα δύο, άρα οφείλουμε να ξεχάσουμε τι συνέβη στο παρελθόν».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.