ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Υπάρχει τρομερή πίεση σ’ αυτό το επίπεδο»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναφέρθηκε στη ζωή χωρίς το μπάσκετ ενώ μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ!

Διαμαντίδης: «Υπάρχει τρομερή πίεση σ' αυτό το επίπεδο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Pick ‘n roll» του «Cosmote TV»:

«Μου λείπει το μπάσκετ. Όταν κάνεις κάτι για 17 χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, συν τα 3-4 χρόνια που προηγήθηκαν, δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να σταματήσεις. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αποδεχθείς. Αυτή είναι η ζωή για εμάς τους αθλητές. Για εμάς η δουλειά μας τελειώνει στα 37 μας και έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη ζωη στη συνέχεια»

Για τα οικογενειακά του καθήκοντα: «Τα τελευταία χρόνια είχα κατασταλάξει, ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών μου, ότι το μπάσκετ είναι ένα πάρα πολύ ωραίο άθλημα, αλλά η πρώτη προτεραιότητα είναι να είμαι καλός μπαμπάς. Να είμαι δίπλα στα παιδιά, να τους δείχνω ποιο είναι το σωστό. Το μπάσκετ το βλέπω πλέον ως φίλαθλος».

Για το ελληνικό μπάσκετ ανέφερε: «Η πίεση είναι λογικό να επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Τόσο η οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και η οικογένεια των αδελφών Αγγελόπουλων κάνουν συνεχώς υπερβάσεις. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει συνεχόμενες παρουσίες σε Final-Four, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει καλές πορείες. Οι δύο ομάδες είναι πλέον παραδοσιακές δυνάμεις. Παρά την κρίση εξακολουθούν και βρίσκονται εκεί. Είναι δυνατοί και θα πάνε καλύτερα στο μέλλον».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.