ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πότε θα παίξει το πρώτο νοκ άουτ ματς στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Η ΕΠΟ όρισε τις ημερομηνίες της πρώτης νοκ άουτ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Δείτε τις ημερομηνίες.

Πότε θα παίξει το πρώτο νοκ άουτ ματς στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, χάρη στις δύο νίκες που πέτυχε στον όμιλο κόντρα στη Λάρισα και στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ωστόσο, απομένει άλλη μια αγωνιστική ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η πρώτη φάση.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 29 του μηνός την Παναχαϊκή, θέλοντας την τρίτη νίκη τους με την οποία θα «κλειδώσουν» την πρώτη θέση εν όψει των νοκ άουτ αναμετρήσεων του θεσμού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, τα πρώτα παιχνίδια της νοκ άουτ φάσης θα διεξαχθούν στα μέσα Δεκέμβρη και συγκεκριμένα στις 13/12. Πιθανότατα, στην ημερομηνία αυτή θα τοποθετηθεί και το ματς που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.