ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έφτασε στην Πόλη ο Παναθηναϊκός (pic)

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έφτασε στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές (16/11, 19:30).

Έφτασε στην Πόλη ο Παναθηναϊκός (pic)

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την άνετη νίκη επί της Χίμκι στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη όπου την Πέμπτη (16/11, 19:30), θα προσπαθήσουν να πάρουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και όπως χαρακτήρισε θέλει η ομάδα του να επικρατήσει κόντρα στην αντίπαλό της που διάγει καλές μπασκετικές ημέρες με συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός έδρας, καθώς θα αποτελέσει το «κλειδί» για τη συνέχεια των «πρασίνων» στη διοργάνωση.

Δείτε φωτογραφία της ομάδας από την άφιξή της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.