ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σημαντική απώλεια για Ρεάλ

Χωρίς τον Άντονι Ράντολφ θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Superfoods την ερχόμενη εβδομάδα.

Σημαντική απώλεια για Ρεάλ

Άσχημα τα νέα για τον Άντονι Ράντολφ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί θα κληθούν να αγωνιστούν στα επόμενα ματς χωρίς τον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς υπέστη κάταγμα κοπώσεως στο τρίτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια για την Ευρωλίγκα και ο τραυματισμός αυτός θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο.

Έτσι, θα χάσει μεγάλο μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ρεάλ, η οποία θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...