ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό»

Απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα πρέπει να επιδείξουν στον Παναθηναϊκό ώστε να επικρατήσουν επί της Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Κένι Γκάμπριελ.

«Σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό»

Ο Αμερικανός φόργουορντ κατά την αναχώρηση της ομάδα για την Κωνσταντινούπολη και το ματς της Πέμπτης (16/11), αναφέρθηκε στα σημεία που θα κρίνουν το νικητή της αναμέτρησης και τόνισε πως για να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο της νίκης θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη συγκέντρωση ώστε να κυριαρχήσουν στο παρκέ και να ελέγξουν το ρυθμό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κένι Γκάμπριελ:

«Η Εφές είναι μια σκληρή ομάδα. Διαθέτει πολλούς παίκτες με εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες, αλλά και παίκτες που δημιουργούν και σουτάρουν πολύ καλά. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Να παίξουμε σκληρά, να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να κάνουμε σίγουρες επιθέσεις αποφεύγοντας τα λάθη». 

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.625 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...