ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάθε μπαλίτσα ρε Τσάβι από τον άρχοντα του Facebook…

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έζησε στην Πόλη τους θριάμβους Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και γράφει για την εμπειρία του, τους… απολίτιστους Τούρκους και την… ευλογία του Τσάβι Πασκουάλ!

Μάθε μπαλίτσα ρε Τσάβι από τον άρχοντα του Facebook...

«Τι είναι για σένα το μπάσκετ;» Ρωτάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο, βγαλμένο από τη ζωή του, διαφημιστικό σποτ. Για άλλους το μπάσκετ είναι παιχνίδι, για άλλους ένα ταξίδι. Όταν μπορείς και να ταξιδεύεις και να το απολαμβάνεις είναι δυο φορές καλύτερο.

Από το πρώτο ταξίδι στην Ποντγκόριτσα, με τις φάκες για ποντίκια κάτω από τα κρεβάτια (!), μέχρι το διήμερο στην Πόλη μεσολάβησαν σχεδόν 20 χρόνια, αμέτρητα ταξίδια, αναμνήσεις, στα πιο τρελά μέρη του κόσμου, εκεί που δύσκολα θα έφτανα χωρίς το μπάσκετ. Από τη Βενεζουέλα όταν ένα μικρό μπουκάλι νερό ήταν πιο ακριβό από ένα γέμισμα πολυτελούς τζιπ, από την Ιαπωνία λίγο μετά τους μεγάλους σεισμούς ως τη Δανία που κάποτε φιλοξένησε αγώνα Εθνικών ομάδων σε κάτι σαν σχολικό γήπεδο, το μπάσκετ ήταν παρέα, ήταν δώρο Θεού, ένα φευγιό από την ιδρυματοποίηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.649 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.